domingo, 20 de octubre de 2013

Fauchon & Dubai

La semana pasada estuve en Dubai, para hacer un training para la casa Fauchon. 

Que que es Fauchon? es una empresa de comida gourmet francesa. Fauchon actualmente produce chocolate, galletas y dulces, entre otros productos. 
Tambien tienen restaurante y de verdad que merece la pena. Si os gusta la calidad y la buena presentacion debeis probarlo.
                                                       
                                                   
                                                 
Es la primera vez que piso Dubai, y me encanto! si, si ya se que no tiene historia y que es totalmente nuevo y de carton piedra, pero el orden conseguido y los increibles y altos edificios hacen que la ciudad te envuelva.

 

Del training que hice me gusto la sencillez lograda de platos tradicionales con grandes toques de fusion. Y la presentacion no se queda atras! 
Sabores llanos llenos de matices. 

              
          Verrine Cod Fish,Tomato & Avocado      Verrine Carrot,Coconut & Prawns

Smoked Salmon,Celeriac & Artichokes Tart

Estos son solo 3 muestras de las 29 recetas que elaboramos, y si os apetece probar hay mucho mas! Localizar aqui vuestro Fauchon

Y si quereis probarlo y verme un rato podeis venir a Fauchon Lebanon, estamos en Avenue Georges Haddad, Gemayzeh, Beyrouth (+961 199 22 44)

Que paseis buena semana!!
Chef Paul Haddad
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Last week I was in Dubai, to do a training for Fauchon.

What is Fauchon? is a French gourmet food company. Fauchon currently produces chocolate, cookies and sweets, among other products.
They also have restaurant and really worthwhile. If you like good quality and presentation you ought to try it.



It's the first time I travel to Dubai, and I loved it! I know, I know.. it has no history and is new city did it with papier-mâché like many people say, but the order and the amazing and high buildings makes you surround it.
  

From the training I did I liked the simplicity of traditional dishes achieved with great touches of fusion. And the presentation is not far behind!
Plains flavors with highly nuanced.

   
         Verrine Carrot,Coconut & Prawns  Verrine Cod Fish,Tomato & Avocado

Smoked Salmon,Celeriac & Artichokes Tart

These are just 3 samples of the 29 recipes we made, and if you want to try there is so much more! Find here your Fauchon.

And if you want to try and say me 'hello' you can come to Fauchon Lebanon, we are in Avenue Georges Haddad, Gemayzeh, Beyrouth (+961 199 22 44)

Have a nice week! 
Chef Paul Haddad.