martes, 19 de febrero de 2013

The "halawa" and I // El "halawa" y yo

Mañana me voy al mediodía hacia Estambul y ya tengo casi toda la maleta preparada, ropa, neceser, camera de fotos, cargadores, y mil y una cosas que uno pone cuando se va de casa (el famoso esto por si...esto por si..., que al final nunca se utiliza, pero por si a caso está!)

Aunque me falta algo que siempre me llevo, porque no se si os pasa, pero hay sabores que se necesitan a diario. Son cosas que desde pequeño has tenido cada día y forman parte de tu vida (algunos me llaman raro).
Allá donde voy me llevo algo que es parecido al turrón, se llama "halawa" y es mi momento de placer al acabar el día. 
Vuelvo en 20 días así que nos vemos pronto! 
Que paséis una super semana! 
Chef Paul Haddad
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Tomorrow I am going at midday to Istambul and I have most of the suitcase packed: clothes, toiletries, cameras, chargers, and a thousand of things that you gets when you leave home (the famous this is in case ... this is in case. .., which ultimately is never used, but just in case you have it!)


Although I lack something that I always take,I don't Know if happens in you, but there are flavors that are needed daily. These are things that you've had everyday since childhood and now are part of your life (some call me rare).
Wherever I go I get something that is similar to nougat called "Halawa" and it is my pleasure for end of the day.



I'll come back in 20 days so we'll see you soon!
I hope you have a super week!

Chef Paul Haddad